Servicii oferite

Suntem aici pentru dumneavoastră! Mai jos vă prezentăm serviciile care le oferim

Transport colete România - Anglia

Prin intermediul companiei STIC, veți trimite colet din Romania in Anglia sau din Anglia in roMANIA  rapid, în mod fiabil și la un preț acceptabil, chiar și în cazuri de urgență deosebită.

Vreți sa trimiteți colet in Anglia ? Vă mutați temporar în Anglia sau oriunde în România și doriți să vă mutați bunurile? Poate că studiați și doriți să transmiteți câteva cărți? Sau poate că, în timp ce călătoriți, ai făcut atât de multe achiziții încât bagajele tale sunt prea mari pentru avion și te întrebi cum poti sa trimiti toate acestea și cauți un serviciu ieftin? STIC vă ofera servicii de transport colete din Romania in Anglia si retur rapid si efieicent. Pentru a trimite prin STIC nu este nevoie să mergeți la puncte fixe de colectare ci doar câteva clicuri și problema dvs. este rezolvată. Ridicăm de la adresă, livrăm la adresă. Compania STIC oferă servicii de transport România – Anglia pentru persoane fizice și companii – este un mod sigur și de încredere pentru expedierea dvs. Totul este excesiv de simplu: odată ce ați introdus detaliile necesare în formularul comandă (țară, oraș, detalii despre pachetul care este livrat), veți fi contactat prin telefon sau e-mail pentru a vă confirma solicitarea. De asemenea poti face comandă si prin telefon !

Transport autoturisme 

Oferim servicii de transport autoturisme din Anglia, Belgia, Olanda Germania, Austria, Cehia, Slovacia catre Romania

Serviciul nostru de transport de mașini din Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Austria Cehia catre Romania este foarte competitiv!. Compania STIC vă poate ajuta să livrați oricare dintre următoarele: mașină, autoutilitară, camion, Jeep. În cazul în care căutați un mod prudent de a vă trimite vehiculul, noi suntem cel mai bun punct de contact.Dacă transportați mașina pentru prima dată, există o mulțime de informații cu care trebuie să vă familiarizați. Mașinile, autoutilitarele, camioanele etc. sunt transportate pe platformă, iar pentru ancorarea acestora folosim cele mai bune chingi speciale cu material antiderapant pentru anvelope.

Transport marfa

Servicii de Transport marfă România – Anglia și din Anglia către România .

La STIC, suntem pasionați de a contribui la succesul clienților noștri, oferind servicii excepționale. Zi de zi, 365 de zile pe an, ne propunem să fim experți, de accea am introdus Garanția de livrare, iar transportul de marfă din România în Anglia se efectueaza în mod regulat săptămânal
Contactați managerul nostru și aflați ce putem face pentru dvs.
Tipuri de transport și servicii – disponibile la STIC: Autoutilitare,Platforme auto,Remorci
De încredere și mereu la timp – STIC - Servicii de transport internațional de marfă între România și Anglia . Indiferent unde aveți nevoie să livrați mărfurile dvs., STIC poate avea grijă de acestea. Acoperim această rută de 4 ori pe lună, deci suntem mai mult decât flexibili pentru ca marfa dvs. să fie ridicată și livrată la timp la adresa dorită.De la pachete mici până la încărcături complete. Livrăm toate tipurile de marfă – pachete mici și obiecte personale, obiecte mai mari, colete, pachete, paleți, autoturisme.
Distanța dintre România și Marea Britanie este de aproximativ 2700km – putem parcurge toată această distanță în 48 ore.
Compania de transport STIC  – Probabil cea mai bună companie de transport expres din România

Garanția de ridicare

Suntem prima companie de curierat romania Anglia care a introdus garantia de ridicare

Dacă nu încercăm preluarea în ziua în care a fost programată, cel târziu în următoare zi lucrătoare vom trimite un șofer să ridice coletul. Dacă din anumite motive încă nu încercăm ridicarea, vom restitui costul livrării.